Dampenes Rejse

Nyskreven børne- og ungdomsopera af Andy Pape med Libretto af Thomas Pape. Operaen handler om at tage ansvar og musikken er både livlig, rytmisk, melodisk og i det klanglige univers er der både lejrbålsguitar, electronica, ukulelesange og skrøbelig kvindepop.

[facebook]

Om operaen:

For 11-16 årige og deres voksne

I en dystopisk fremtid, hvor verden er så forurenet at man ikke kan gå uden beskyttelsesudstyr, lever Mille Damp og hendes familie. Hendes far er opfinder i moderens virksomhed, der producerer Vandzin og Vandzin-drevne maskiner – årsagen til miljøets forfald.
Hendes søster Anna, har en kronisk sygdom forårsaget af vandzin-forgiftning, der gør, at hun har problemer med at trække vejret. Alt ser ret sort ud, men så opdager Mille, at hun kan rejse tilbage i tiden.

 

Medvirkende:

Helene Hvass Hansen, Aileen Itani, Mathias Hedegaard, Michael Lindberg og Merete Sveistrup

 

Orkester:

Madeleine Sjöstrand, Jesper Lützhøft, John Eyde og Mathias Reumert.

 

Iscenesættelse:

Ina-Miriam Rosenbaum.

 

Produktion:

Produceret af Øresundsoperaen.

2014-11-03T13:51:13+00:00

About My Work

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Recent Works

Recent Posts