Nokia Lumia Detective

Microsoft Devices har i samarbejde med den danske filminstruktør Charlotte Madsen produceret tre kortfilm i krimigenren. I filmene skal publikum skal bruge en virtuel smartphone fundet på gerningsstedet til at identificere gerningsmanden og opklare sagen, og hver film er inddelt i to dele. Den første viser forbrydelsen blive begået, og hvordan smartphonen indgår, og efter man har løst mysteriet og identificeret gerningsmanden på smartphonen, får man adgang til den sidste del af filmen, som viser, hvordan og hvorfor forbrydelsen blev begået.

Filmene er instrueret af Charlotte Madsen, filmet af Thomas Toft Nielsen og lydlagt af Thomas Pape fra Plain Momentum.

Du kan deltage i konkurrencen og se filmene her.

nokia

nokia 2

nokia 3

2014-08-15T16:05:11+00:00

About My Work

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Recent Works

Recent Posts