Plain Momentum starter PØ TV

Plain Momentum er blevet hyret af Landsforening Praktisk Økologi til at starte projektet PØ TV. Forenings medlemmer har i en periode efterspurgt mere video materiale, og det er her vi kommer ind i billedet. Vi har started med at indspille nogle workshops under landsmødet på Samsø i år, og forhåbentligt vil der komme mange flere af samme slags, og måske også en masse praktiske gør-det-selv videoer. Dette er starten på et spændende nyt sammarbejde, og vi glæder os til at se hvad der kommer ud af det.

Herunder kan man se de forskellige workshops der er blevet indspillet, og fordybe sig i de forskellige emner der blev taget op under dette årsmøde.

PØ TV – Økologiske skolehaver

PØ TV – Karnas have

PØ TV – Den magiske økologiske jord

2014-08-15T15:42:46+00:00

About My Work

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Recent Works

Recent Posts