Adils krig

     

Adil (Besir Zeciri) er et hyret muskelbundt for en lokal kriminel i bandemiljøet, men den unge dansk-tyrker får det stadigt sværere med sine barske tjenesteopgaver. Hans bror er forsvundet, måske død, og arbejdsgiveren forlanger voldsomme ting af Adil i den hellige krigs navn. Ting, der kræver, at han efterfølgende må flygte til Tyrkiet. Da en formodet likvidering af snakkehovedet Omar (Ali Sivandi fra ’Ækte vare’) går galt, bliver Adil imidlertid udstødt af dem, der før dikterede hans liv.

Frederik Louis Hviid har begået en både stærk og spændende kortfilm, der formår at etablere sympati for den fordømte Adil midt i hurtige klip og en rå, håndholdt kameraføring.

– Soundvenue.com

 

Originaltitel Adils Krig Titel Adil’s War Land Denmark Produktionsår 2014 Længde 23 min. Instruktør Frederik Louis Hviid Producer Zire Schucany Manuscript Morten Pape, Allan Hyde & Frederik Louis Hviid Medvirkende Besir Zeciri, Khalid Alsubeihi, Ali Sivandi Kamera Jacob Møller Lyd Andreas Kongsgaard Klip Mik Stampe Fogh Musik Søren Ringgaard Juncker-Jensen Produktion Nordisk Film Production A/S

Sound recorded on set By Thomas Pape from Plain Momentum.

adilskrig_poster_lowres

2014-05-26T11:38:46+00:00

About My Work

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Recent Works

Recent Posts