Allnighter

“Hvordan udfylder man sit eget tomrum?”
En ung mandlig liebhaver bliver kørt rundt i byen af sin chauffør. På overfladen er alt fortræffeligt, men som aftenen udvikler sig med skiftende kvindelige scoringer, begynder hans rigtige personlighed at skinne igennem.

Allnighter - feet

Holdet bag Plain Momentum debuterer med sin første film ”Allnighter” og spændingen er tårnhøj:

”At lave film er det vi gerne vil leve af. Vores mission er at sætte Plain Momentum på verdenskortet, vise vores engagement og at intet er umuligt – det glæder vi os til at vise frem!”, fortæller en entusiastisk Maria Pavlovski, Producer for Plain Momentum.

Instruktør Thomas Pape fortsætter: ” Vi er stolte af vores færdige produkt og niveauet er højt.
Alle involverede har været særdeles positivt overraskede over vores håndtering af projektet – ja, vi blev ligefrem sammenlignet med DR’s produktioner!”.

Sebastian Haugelund, skuespiller og med-producent kommenterer afslutningsvis: ”Det giver i den grad et boost, når rosen hagler ned over dig på så overvældende en måde, og det beviser netop det, vi hele tiden har troet på: begrav janteloven og tro på dig selv!”.

Share

 

Leave a Reply